RAKITIĆ JE OSTAO NA RASPOLAGANJU IZBORNIKU DALIĆU: / 'Ne moramo razgovarati o izostancima'

Image

Utakmicu protiv Meksika najavio je veznjak Barcelone Ivan Rakitić

27.3.2018.
11:19
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija će u prijateljsku utakmicu protiv Meksika ući bez šestorice bitnih prvotimaca, ali jedan od onih koji su se već vratili u klubove nije Ivan Rakitić.

MEKSIČKI IZBORNIK ŽELI KAZNU ZA HRVATSKU I PORUČUJE: ‘I mi ćemo dati priliku trojici, četvorici mlađih igrača…’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pouzdani veznjak Barcelone stavio se na raspolaganju izbornik Zlatku Daliću, a uoči utakmice nahvalio je Meksikance te izjavio kako je važno da se u pripremnom razdobolju okušaju i protiv neeuropskih momčadi.

"Želimo prezentirati Hrvatsku u najboljem mogućem svjetlu"

"Igrači su u zahtjevnom razdoblju klupske sezone, no imamo mladih igrača koji će dobiti priliku za dokazivanje i mislim da će Hrvatska izgledati dobro. Maksimalno poštujemo Meksiko, a ići ćemo na pobjedu, kao i u svakoj drugoj utakmici. Bit će dobra atmosfera, stadion će biti pun, i želimo prezentirati Hrvatsku u najboljem mogućem svjetlu te potvrditi kako smo na Svjetskom prvenstvu spremni igrati protiv najboljih", rekao je Rakitić, a prenosi Hrvatski nogometni savez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultat je uvijek važan

DALIĆ POJASNIO ODLUKU KOJA JE PODIGLA BURU: ‘To nije nepoštivanje Meksika, imao sam dobre razloge za to’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meksički izbornik kritizirao je hrvatskog zbog toga jer je poslao neke igrače kući te protiv njih neće zaigrati u najboljem sastavu. Rakitić taj čin ne vidi kao nepoštivanje protivnika.

"Želimo pokazati da smo pravi, premda utakmica s Peruom nije završila kako smo zamislili. Ne moramo razgovarati o izostancima, mi koji smo ovdje usredotočeni smo na davanje svog maksimuma", rekao je Rakitić i zaključio: "Rezultat je uvijek važan, to želimo dokazati i protiv Meksika."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo