Prava sapunica: Poludjeli za Nikom Kranjčarom!

Nakon prve utakmice dodatnih kvalifikacija između Hrvatske i Turske, tamošnji nogometni djelatnici kao da su poludjeli za hrvatskim nogometašima.

15.11.2011.
13:36
VOYO logo

U tomu prednjači trener Galatasaraya Fatih Terim - prvo je želio dovesti Darija Srnu, zatim koketirao oko kupovine Ivice Olića iz Bayerna, a nova meta legendarnog turskog stručnjaka je Niko Kranjčar, koji čak nije ni igrao u Istanbulu!

Galatasaray bi hrvatskog veznjaka želio dovesti u zimskom prijelaznom roku, a spreman je ponuditi šest milijuna eura, znatno manji iznos od onog kojega je ljetos postavio menadžer Tottenhama Harry Redknapp (10-15 milijuna eura).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xma5va?hideInfos=1

Da bi Galatasaray krenuo u pregovore s londonskim klubom oko Kranjčara, Terim samo čeka zeleno svjetlo predsjednika kluba Ünala Aysala. Kranjčar ugovor sa Spursima ima do 2013. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posao u dodatnim kvalifikacijama nije još završen, jer Vatreni još jednom pobjedom protiv Turske mogu osigurati drugu jakosnu skupinu na ždrijebu skupina koji će biti 2. prosinca u Kijevu.

Hrvatska bi pobjedom i u drugoj utakmici dodatnih kvalifikacija protiv Turske preskočili Rusiju i završili u drugoj jakosnoj skupini. Na taj bi način Hrvatska u skupini izbjegla Njemačku, Italiju ili Englesku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju poraza ili neodlučenog ishoda u utorak na Maksimiru izabranici Slavena Bilića će ostati u trećoj jakosnoj skupini i na taj način izbjeći sigurno Grčku i Švedsku, dok o četvrtoj momčadi u tom šeširu odlučuje utakmica Portugala i BiH u Lisabonu.

specijal-201104110410004-EURO 2012 specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija 2

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo