Poruka Modriću i društvu: 'Niste nepravedno kažnjeni!'

Predsjednik Europske nogometne federacije Michel Platini poručio je Tottenhamu, koji je zbog slavlja Chelseaja izgubio mjesto u Ligi prvaka, da nije nepravedno kažnjen kao što smatra Harry Redknapp

24.5.2012.
11:46
VOYO logo

Osvajanjem Lige prvaka Chelsea je automatski izborio mjesto u Ligi prvaka i sljedeće sezone, što pak znači da će Luka Modrić, Niko Kranjčari društvo preseliti u Europsku ligu, iako su sezonu završili na četvrtom mjestu. U elitno natjecanje, naime, idu prva tri kluba iz engleskog prvenstva (Manchester City, Manchester United i Arsenal) i branitelj naslova Chelsea, pa za Spurse 'nema mjesta', a menadžer Tottenhama Harry Redknapp je to pravilo nazvao nepravednim.

"Tottenham nije nepravedno kažnjen. Pravila su jasna i Spursi su trebali biti treći u prvenstvu, a ne četvrti. Možda bismo u budućnosti mogli razgovarati o tome da se u ovakvim slučajevima pusti i peti predstavnik neke zemlje, no sada su pravila takva kakva jesu. Uvijek možemo razgovarati o promjeni pravila, no odlučili smo da će sljedeće tri godine biti ovakva", izjavio je Platini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo