NITKO NIJE OČEKIVAO DA ĆE MODRIĆ ODIGRATI OVAKVU SEZONU: / Pojavio se podatak koji potvrđuje da je on najvažniji igrač Reala

Image
Foto: Profimedia

Iako su mnogi smatrali da u svojim godinama neće moći izdržati tempo, Modrić je ove sezone odigrao najviše utakmica od svih igrača Reala, uključujući utakmice za reprezentaciju

26.4.2021.
9:34
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida propustili su veliku priliku, u 33. kolu La Lige, bodovno se izjednačiti s vodećim Atleticom, jer su na stadionu Alfredo Di Stefano, gdje su ugostili Betis, odigrali utakmicu bez pobjednika i bez pogodaka.

Hrvatski reprezentativac i ponajbolji igrač Reala, Luka Modrić je igrao do 77. minute, a njegova momčad je imala premoć u svim segmentima, ali nisu imali dovoljno preciznosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je bio najbolji igrač svoje momčadi i u vrhunskoj je formi, ali njegova ekipa doista ne igra baš najbolje. Jedan od glavnih razloga loše forme Reala jest činjenica da igraju bez nekoliko ključnih igrača, nema Tonija Kroosa, Fedea Valverdea i Sergija Ramosa.

Najvažniji igrač

Nakon te utakmice iskrsnuo je i podatak o tome koliko Modrić zaista znači za Real Madrid. Iako su mnogi smatrali da u svojim godinama neće moći izdržati tempo, Modrić je ove sezone odigrao najviše utakmica od svih igrača Reala, uključujući utakmice za reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvat je jedini igrač Reala koji je već probio granicu od 50 utakmica u sezoni. Evo kako izgleda trenutno ta ljestvica u Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo