POBJEDOM SE OPROSTILI OD STARE GODINE: / Veliki preokret Uniteda, Chelsea primio gol nakon 451 minute

Image
Foto: AFP, GEOFF CADDICK

Na Staru godinu igra se sedam utakmica 19. kola Premier lige, a do 13.

31.12.2016.
18:09
AFP, GEOFF CADDICK
VOYO logo

Momčad Josea Mourinha je do 85. minute gubila na Old Traffordu, a onda je u dvije minute preokrenula golovima Anthonyja Martiala i Paula Pogbe.

Poništen Ibrin gol

Zlatan Ibrahimović silno je protestirao zbog poništenog atraktivno pogotka, ali sudac je procijenio da je švedski napadač imao visoko podignutu nogu, što je opasna igra. Navijači se neće s njim složiti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su poveli u 67. minuti pogotkom Leadbittera, a u ludoj završnici domaćin je preokrenuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho je kalkulirao sa sastavom, jer već za dva dana gostuje kod Bilićevog West Hama.

http://dai.ly/x56yswe

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea izjednačio rekord Arsenala

Chelsea je došao do 13. pobjede u nizu, izjednačio rekor Arsenala iz sezone 2001/02.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, momčad Stokea je dobro oznojio Bluese na oproštaju od 2016. godine. Dvaput su gosti izjednačavali na Stamford Bridgeu, na 1:1 i 2:2, ali su Willian svojim drugim pogotkom i Diego Costa zabili za konačnih 4:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je poveo golom Garyja Cahilla u 34. minuti, a u nastavku je postignuto čak pet golova. Indi Martins je zabio za Stoke u 46. minuti, bio je to prvi primljeni gol Chelsea nakon 451 minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Willian je u 57. doveo Conteovu momčad u vodstvo, Crouch je izjednačio u 64., ali je Willian zabio već u sljedećoj za domaćina, da bi se Costa pet minuta prije kraja upisao u strijelce i Chelsea nastavio svoj pobjednički niz.

Chelsea na +9

U miru će Antonio Conte, trenutačno s devet bodova prednosti pred drugoplasiranim, gledati dvoboj Liverpoola i Cityja, u borbi za 2. mjesto...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U derbiju začelja Burnley je s 4-1 kod kuće slavio protiv Sunderlanda, uz "hat-trick" Graya, dok je "fenjeraš" Swansea glatko doma izgubio od Bournemoutha s 0-3.

Vodi Chelsea s 49 bodova ispred Livepoola (40) i Manchester Citya (39), koji danas navečer igraju međusobno na Anfieldu. Arsenal je četvrti s 37 bodova, au nedjelju dočekuje Crystal Palace, dok je Tottenham, koji na Novu godinu ide u goste Watfordu, peti s 36 bodova, koliko ima i Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo