PERU U POLUFINALU COPA AMERICE: / Urugvajci pali nakon lutrije jedanaesteraca; Suarez tragičar

Image
Foto: Profimedia

Peru je u polufinalu

29.6.2019.
23:09
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Perua u dramatičnoj su utakmici u subotu navečer po hrvatskom vremenu, na Fonte Nova Areni, pobijedili favorizirani Urugvaj predvođen Cavanijem i Suarezom 5:4 i plasirali se u polufinale Copa Amerike, prenose španjolski mediji.

Suarez nije uspio matirati Gallesea

Nakon 90 minuta igre bilo je 0-0, pa se pristupilo izvođenju udaraca s bijele točke. Kod Perua svi izvođači su bili precizni, a tragičar je postao najbolji igrač Urugvaja Luis Suarez, čiji je udarac obranio vratar Pedro Gallese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čile čeka u polufinalu

U polufinalu će Peru igrati protiv Čilea u Porto Alegreu u noći sa srijede na četvrtak.

Branitelji naslova nogometaši Čilea plasirali su se u polufinale zahvaljujući 5-4 pobjedi protiv Kolumbije boljim izvođenjem penala, jer je nakon 90 minuta igre bilo 0-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čile specijalist za penale

Čile se ponovno pokazao kao specijalist kada su u pitanju penali, jer je posljednje dvije Copa Americe, 2015. i 2016. godine, osvojio upravo boljim izvođenjem 11-eraca u finalu.

Image
JOŠ JEDNA DRAMA NA COPI: /

Čile u polufinalu, Sanchez ispao junak

Image
JOŠ JEDNA DRAMA NA COPI: /

Čile u polufinalu, Sanchez ispao junak

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazil i Argentina - poslastica

Prvi polufinalni par čine Brazil i Argentina koji će se ogledati u noći s utorka na srijedu u Belo Horizonteu. Brazil je u svom četvrtfinalu izbacio Paragvaj sa 4-3 boljim izvođenjem 11-eraca, dok je Argentina nadigrala Venezuelu sa 2-0 golovima Lautara Martineza (10) i Giovanija Lo Celsa (74).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo