Pehovima nema kraja: Hrvat i pola momčadi na liječenju!

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Nikica Jelavić (29) pauzirat će između tri i šest tjedana, objavili su iz njegovog kluba Hull Cityja.

13.1.2015.
17:17
VOYO logo

Jelavić se ozlijedio u subotu u prvom poluvremenu ligaškog ogleda protiv WBA kada je dobio nezgodan udarac u koljeno. Premda je pregledom utvrđeno kako ništa nije slomljeno, Jelavić će ipak morati pauzirati najmanje tri tjedna, no u klubu strahuju kako bi pauza mogla potrajati i do šest tjedana.

U susretu protiv West Bromwich Albiona stradao je i Abel Hernandez koji će zbog ozljede mišića pauzirati najmanje pet tjedana. Jelavić i Hernandez dodatno su proširili listu ozlijeđenih igrača na kojoj se već od ranije nalaze i Mohamed Diame (koljeno), Andrew Robertson (gležanj), Liam Rosenior (tetiva) i Robert Snodgrass (koljeno).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

"Nažalost, lista ozljeda nema kraja. Iz kola u kolo moram iznova slagati momčad, sada smo ostali i bez napadača," kazao je menadžer Hulla Steve Bruce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jelavić je ove sezone u 20 nastupa zabio šest golova, svih šest u prvenstvu, a zbog ozljede koljena propustio je već i ranije četiri premierligaška susreta. Hull City se trenutačno nalazi u zoni ispadanja, na 18. mjestu sa 19 bodova, dva više od "fenjeraša" Leicester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo