OZLOGLAŠENI ENGLESKI HULIGAN IMA KRVAVI PLAN ZA EURO KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: / Ako se ostvari, zavladat će kaos

Image
Foto: AFP/Ilustracija, JEAN-SEBASTIEN EVRARD

Zloglasni engleski huligan James Shayler, zvani 'Svinja' Marseillea, ima opasne planove za nadolazeći Euro. Naime, James tvrdi kako će putovati u Francusku kako bi izazivao nerede.

24.5.2016.
18:19
AFP/Ilustracija, JEAN-SEBASTIEN EVRARD
VOYO logo

Britanac će se, kaže, ujediniti s ruskim huliganima pa udariti po muslimanskoj zajednici u Marseilleu koja je velika. Shayler priznaje da se engleski huligani ne vole s ruskima, ali ovog puta će sklopiti privremeno savezništvo jer je mržnja prema muslimanima nešto što spaja ruske i engleske huligane. Sve zbog većeg cilja, kazati će Shayler.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Rusi će mi kupiti ulaznicu i gledat ću utakmice s njima'

"Rusi će mi kupiti ulaznicu i gledat ću utakmice s njima. I oni mrze muslimane. Ujedinit ćemo se i zajedno protiv muslimana ", najavljuje 50-godišnji Shayler koji je proveo u zatvoru dva mjeseca zbog napada na policiju u Francuskoj, ali pored toga nije dobio zabranu putovanja i ulaska u ovu zemlju koja će biti u središtu zanimanja nogometnog svijeta od 10. lipnja do 10. srpnja.

Marseille poznat po nogometnim huliganima

Vrijedi spomenuti kako su Engleska i Rusija na Euru smješteni u skupinu B, a njihov susret na rasporedu je 11. lipnja na stadionu Vélodrome u Marseilleu. Inače, navijači Marseillea glase za jedne od problematičnijih navijača u Francuskoj i Europi koji ne trpe da se bilo tko od navijača, pogotovo onih koji imaju huliganski rejting u navijačkom svijetu, "prešetavaju" u njihovom gradu, a kamoli da izazivaju ili napadaju njihove sugrađane ili navijačke prijatelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POVIJESNI POGODAK ZA TURSKU: /

Protivnik Hrvatske na Euru namučio Engleze

Image
POVIJESNI POGODAK ZA TURSKU: /

Protivnik Hrvatske na Euru namučio Engleze

Stoga, ovo je jedan od najrizičnijih gradova domaćina ovoga Eura u kojem će policija imati puno posla s huliganima. Uz to, veliki broj pristalica Marseillea jesu Arapi kojih u tom lučkom gradu ima zaista puno i ako dođe do izvršenja ovog plana, biti ćemo svjedoci nemilih scena na ulicama Marseillea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo