MANDŽUKIĆU SE LOŠE PIŠE: / Sarri i Ronaldo na Azurnoj obali slažu novi Juve, Talijani tvrde da je hrvatski napadač prošlost

Image
Foto: AFP

Bivšeg Vatrenog čeka teška sezona ostane li u Torinu

22.6.2019.
9:06
AFP
VOYO logo

Novi trener Juventusa MaurizioSarri sastao će s najvećom klupskom zvijezdom CristianomRonaldom. Kako javlja Calciomercato do susreta je došlo na Ronaldovoj jahti na Azurnoj obali, a tema je bila Sarrijeva vizija Juventusa i kako unaprijediti momčad.

Ronaldo tako od iduće sezone neće više napadati s krila, nego će preuzeti ulogu središnjeg napadača u formaciji 4-3-3 (4-3-2-1), ili će igrati u formaciji 4-3-1-2 pored još jednog čistog napadača i s Dybalom iza njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što će biti s Mandžom?

Talijani tvrde da bi Ronaldov prelazak na poziciju centralnog napadača mogao direktno utjecati na hrvatskog napadača MarijaMandžukića. Štoviše, pišu da bi to mogao biti njegov kraj u Juventusu.

Sarri je, inače, na predstavljanju izjavio da će razgovarati sa svim svojim igračima prije početka priprema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim doznati što misle o sebi kao igračima, počevši od onih koji mogu imati najveći utjecaj na igru i rezultate", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je lani bio oslonac u napadu MassimilianaAllegrija. Nakon odlaska GonzalaHiguaina vraćen je s lijevog krila na svoju prirodnu poziciju.

U 33 nastupa prošle sezone zabio je deset pogodaka i namjestio ih još sedam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo