OTKRIVENO ZAŠTO RONALDO NIJE DOŠAO NA LUKIN 'TULUM': / Trebao je doći, a onda je čuo ono što nije želio saznati

Image

Luka Modrić je u četvrtak proglašen najboljim nogometašem Europe

1.9.2018.
16:43
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić u četvrtak je, tijekom ždrijeba kojim se odlučivalo o skupinama Lige prvaka, proglašen najboljim nogometašem Europe za sezonu 2017./18. Slavio je Realov veznjak pobjedu u konkurenciji koju su mu činili bivši suigrač, sada Juventusov napadač Cristiano Ronaldo te Liverpoolov napadač Mohamed Salah.

Uvjerljivo najbolji

Pobjedu je Modrić odnio premoćno, a koliko je uvjerljiv bio najbolje govori broj skupljenih bodova u glasovanju u izboru u kojem su sudjelovali treneri 80 momčadi koje su prošle sezone igrale u Ligi prvaka i Europskoj ligi te 55 novinara zemalja članica UEFA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovako je izgledalo njihovo razmišljanje pretočeno u brojke:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno, ishod glasovanja nije se svima jednako svidio, bilo je onih koji se ne mogu složiti s činjenicom da je Modrić dobio nagradu ispred Ronalda, jedinog među kandidiranima koji se na uručivanju nije pojavio. Ne slaže se s time niti Ronaldov agent, niti njegova sestra, a čini se da i on ima svoje razloge za drugačiji pogled na situaciju.

Image
RONALDOV AGENT NEZADOVOLJAN MODRIĆEVOM NAGRADOM: /

'Ovo je jednostavno smiješno'

Image
RONALDOV AGENT NEZADOVOLJAN MODRIĆEVOM NAGRADOM: /

'Ovo je jednostavno smiješno'

Predomislio se

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema navodima Tuttosporta, na koje se poziva izvor informacije, Ronaldo se u posljednji trenutak predomislio i otkazao let svojim privatnim avionom prema Monte Carlu nakon što je čuo glasine da Realov predsjednik Florentino Perez vrši pritisak na UEFA-u da nagradu uruči Modriću.

"Zašto Ronaldo nije došao? To samo Ronaldo zna, njega biste trebali pitati. Očekivali smo njegov dolazak, ali su nam iz Juventusa potvrdili koji sat prije početka ceremonije da on neće stići. Reći ću samo da je glasovalo 55 novinara i 80 trenera, oni su ti koji su odlučili kome će pripasti nagrada i taj rezultat se treba poštivati", kazao je prvi čovjek UEFA-e Aleksander Čeferin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo