OTKRIVEN DETALJ KOJI MU NE IDE NA ČAST: / Pljuje Juve i tvrdi da ga mrzi od rođenja, a istina je sasvim drugačija

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Zvijezda Rome Radja Nainggolan pokrenula je pravu lavinu komentara izjavom kako 'od rođenja mrzi Juventus', te kako 'Stara dama' 'ima pomoć sa strane'.

10.2.2017.
12:44
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

“Ne želim otići iz Rome. Tu sam i san mi je osvojiti Scudetto s Romom. Ja sam protiv Juventusa od kada sam rođen. Mrzim Juventus. Kada sam igrao za Cagliari, uvijek sam posebno trenirao za Juventus kako bih ga pobijedio. A Juve mrzim zato što uvijek pobjeđuje zahvaljujući nekom penalu, slobodnom udarcu… Došao sam u Romu kako bih ih pobijedio jer Juventus uvijek ima pomoć sudaca. Ako ne osvojimo naslov prvaka, osvojit ćemo Kup Italije”, kazao je Nainggolan navijačima, a video tog razgovora objavio je talijanski Corrieredellosport.

‘MRZIM JUVE OD KAD SAM ROĐEN JER IMA POMOĆ SUDACA’: Zvijezda Rome uzburkala duhove u Italiji

Riječi odjeknule Italijom

Njegove riječi odjeknule su Italijom i pokrenule polemiku. Radja Nainggolan postao je junakom ultrasa Rome koji ne mogu smisliti ništa što ima veze s Juventusom. No, istina je, čini se, ipak drugačija. Naime, torinski Tuttosport u petak je donio zanimljiv intervju Nainggolana iz svibnja 2012. godine, dok je bio igrač Cagliarija, a u kojem je otkrio kako praktički odlazi u Juventus i hvalio aktualnog prvaka Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Postoji dogovor s Juveom. Menadžer mi je donio predugovor i ja sam potpisao'

"Postoji dogovor s Juventusom. Menadžer mi je donio predugovor i ja sam potpisao. Sve je gotovo. Međutim, ne mogu utjecati na interes ostalih klubova i to što traži Cagliari za mene. Istina da me želi Zenit i nudi najviše novca, ali novac mi nije najbitniji. Želim ostati u Italiji, gdje me žele Inter, Milan, Roma i Juventus. S tim što je Juventus zaista vrhunac u ovom trenutku i top momčad. I Napoli je dobar", rekao je tada Nainggolan, koji je nedavno putem Twittera demantirao spomenute navode, te tvrdio da je došlo do nesporazuma s novinarom prilikom intervjua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crno - bijeli dres bio je njegov san

Tuttosport piše u svom tekstu o ovom slučaju:

"Ne tako davno crno - bijeli dres bio je njegov san. Toliko da je u svibnju 2012. godine u La Dernière Heureu izjavio kako bi htio igrati u Juventusu. Isto tako, stavio je potpis na predugovor transfera u Juve. Je li to možda bio samo nesporazum, kako on tvrdi?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je veznjak u siječnju 2014. završio u Romi, a po dolasku je rekao.

"Bolje osvojiti jedan Scudetto s Romom, nego 10 s Juventusom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo