ODZVONILO MU JE / Nova velika zvijezda napusta Manchester United?

Robin van Persie ostao je na sto cuda kada ga je menadzer Louis van Gaal izostavio iz kadra za subotnju premierligasku utakmicu protiv Crystal Palacea, iako se tvrdi da je bio spreman za igru.

11.5.2015.
21:25
VOYO logo

Crveni vragovi na kraju su spomenutu utakmicu dobili s 2:1, ali i dalje nisu sigurni u nastup u Ligi prvaka sljedece sezone.

U svakom slucaju, Van Persie je, prema Daily Mailu, izostavljen iz kadra jer je propustio trening dan uoci utakmice zbog zelucanog virusa iako je otputovao za London. Isto tako, engleski dnevnik navodi da je nizozemski napadac ostao iznenaden Van Gaalovom odlukom i da se cini sve izglednije kako bi mogao napustiti Old Trafford.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivsi Arsenalov napadac ove je sezone postigao za njega skromnih 10 premierligaskih golova, sto zbog slabe forme, sto zbog bolesti, a najlosiji mu je to ligaski ucinak (dva kola prije kraja) od sezone 2009/10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski, ali i svjetski mediji na veliko spekuliraju o novoj destinaciji ovog 31-godisnjeg napadaca i spominju Italiju (Juventus)i Tursku (Fenerbahce) kao njegove moguce nove destinacije. Medutim, tvrdi se i da je navodno rekao Van Gaalu kako je voljan ostati u pokusati izboriti mjesto u udarnoj postavi sljedece sezone, buduci je posve izvjesno kako ce se Radamel Falcao vratiti s posudbe u Monaco i da Manchester United nece trajno otkupiti njegov ugovor.

Ostaje za vidjeti kako ce se situacija rasplesti, ali Van Persieju zasigurno nije drago sto ga menadzer sankcionira dva tjedna zaredom, buduci je Van Gaal nakon njegovog promasenog jedanaesterca protiv WBA-a rekao kako ce ubuduce tu privilegiju povjeriti drugome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju kazimo da je Van Persie od dolaska na Old Trafford 2012. godine postigao 48 premierligaskih golova u 85 utakmica, da ga ugovor s Crvenim vragovima veze do ljeta 2016. godine, kao i da mu je trzisna vrijednost procijenjena na 25 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo