NOVI STRATEG MODRIH STIGAO U ZAGREB: / 'U Dinamo dolazim napraviti uspjeh'

Image

Novi trener Dinama Ivajlo Petev stigao je u Zagreb kako bi prisustvovao utakmici 2. kola skupine H Lige prvaka između Dinama i Juventusa na Maksimiru.

27.9.2016.
13:55
VOYO logo

Iz lože će gledati što mogu njegovi budući igrači igraju protiv jedne od najboljih momčadi Europe. Petev će također pogledati i sraz između Dinama i Hajduka u nedjelju na Maksimiru i u ove dvije bitne utakmice za Modre imat se priliku uvjeriti u kvalitetu momčadi, kao i onim s čime će raspolagati.

AFERA UOČI UTAKMICE SEZONE: Dinamov trener otkrio što se dogodilo na treningu i zašto je izbacio Ćorića!

I sami igrači će protiv Juventusa i Hajduka imati priliku pokazati svoje kvalitete i izboriti se za što bolje pozicije u njegovim planovima i tretiranjima igrača, kad bude preuzeo momčadi. Očekuje se kako će Petev prvu utakmicu Dinama voditi 14. listopada protiv Slaven Belupa u Koprivnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Nisam još službeno raskinuo ugovor s Bugarskim savezom, ali radi se o detaljima koji će se riješiti, pitanje je sata. Naravno da s Dinamom mogu napraviti uspjeh, zato i dolazim u Dinamo! Uvjeren sam da ćemo svi skupa uspjeti, maksimalno sam spreman za svoj novi trenerski posao i prepun sam samopouzdanja", kazao je Petev za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo