NOVI TEZAK UDARAC ZA GUARDIOLU / Po njemu je 'udarila' Bayernova legenda

10.5.2015.
12:40
VOYO logo

Katarski BeIN Sports lansirao je vijest da je Guardiola vec dogovorio transfer u Manchester City iako ima godinu dana vazeceg ugovora s Bayernom.

Cinjenica je da je sportski direktor Manchester Cityja Txiki Begiristain, covjek koji je doveo Guardiolu na trenersku funkciju u Barcelonu 2008. godine i stoga Gradani svakako visoko kotiraju kada je u pitanju mogucnost dovodenja spanjolskog stratega. Ali, isto tako ostaje cinjenica da Guardiola jos nije nijednom prijevremeno raskinuo ugovor tijekom svoje trenerske karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkako je Bayern osigorao osvajanje novog bundesligaskog naslova izgubili su prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka od Barcelone s 3:0, ispali su iz DFB-Pokala na penale od Borussije Dortmund, te su posrnuli u prvenstvu od Bayera i Augsburga.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evo kako na situaciju u Bayernu gleda Matthaus.

"Njegove rotacije uznemirile su momcad i ona vise nema stabilnost koju je imala zadnjih osam mjeseci. Cini se da su igraci izgubili vjeru u trenera i on to nije ocekivao", izjavio je za njemacki Sky Sport Matthaus, legendarni bivsi igrac Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, drugi bivsi igrac Bayerna i Manchester Cityja Dietmar Hamann tvrdi da je Guardiola vec jednom nogom na Etihadu.

"Dobro obavijesteni izvor poslao mi je SMS da je Manchester City razgovarao s Guardiolom prije dva mjeseca i da im je tada rekao ne. Ali u meduvremenu su pregovori napredovali. Nista jos nije potpisano, ali prilicno sam siguran da ce Guardiola zavrsiti u Manchester Cityju", porucio je Hamann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjecamo, aktualni menadzer Manchester Cityja Manuel Pellegrini ove ce sezone ostati bez trofeja, a ugovorno je vezan do 2016. godine.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo