POZNATI TEREN / Novi sportski direktor Rudeša do jučer je bio i njihov igrač

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

U dresu Rudeša nastupao je dvije i pol sezone te upisao 40 nastupa i postigao dva pogotka

5.5.2024.
15:20
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Rudeš će zbog loše sezone u HNL-u i uvjerljivo zadnjeg mjesta na tablici sljedeću sezonu igrati u nižoj ligi.

Image
NEDOSTIŽNI /

Podignuli trofej: PSV nakon šest godina došao do 25. naslova prvaka

Image
NEDOSTIŽNI /

Podignuli trofej: PSV nakon šest godina došao do 25. naslova prvaka

A s obzirom na sve klub je za novog sportskog direktora odlučio imenovati braniča, Luku Pankovića, koji je do prije dva dana sjedio na klupi u susretu protiv Istre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dresu Rudeša nastupao je dvije i pol sezone te upisao 40 nastupa i postigao dva pogotka. Rudeš je novost objavio na svojim društvenim stranicama.

"S obzirom na odluku da se nakon relegacije promptno vrate u Hrvatsku nogometnu ligu, uprava NK Rudeša dobila je adekvatno pojačanje. Ulogu sportskog direktora preuzeti će dojučerašnji nogometaš momčadi sa zapada metropole, diplomirani kineziolog i vlasnik UEFA licence – Luka Pavković. Obrambeni igrač upoznat je s filozofijom, te igračkim i operativnim članovima kluba, 31- godišnjak spreman je odmah se “uhvatiti u koštac” s kadroviranjem i ostalim aktivnostima za ispunjenje cilja – odnosno ekspresne promocije među domaću nogometnu elitu", napisali su u Rudešu, dok je Pavković rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tu sam praktički kao doma, a promjena uloge u kojoj ću davati sve od sebe za boljitak kluba, bila je neočekivano lagana. Nadam se napraviti dobre stvari cijelom kolektivu Rudeša. Cilj je pronaći pravi “miks” mladosti i iskustva, te se odmah vratiti u HNL, gdje nam je mjesto. Pokušati iduće sezone to ostvariti “mirnom plovidbom”, rekao je novi sportski direktor."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo