NOVI GOL VATRENOG: / Kalinić ponovno strijelac, Jurić i Genoa imaju razloga za zadovoljstvo

Image
Foto: AFP, ALBERTO PIZZOLI

U susretu 22.

29.1.2017.
17:21
AFP, ALBERTO PIZZOLI
VOYO logo

'Viole' su vodile 2-0 i 3-2, no gosti se nisu predavali i uspjeli su iščupati bod, drugi u nizu nakon četiri uzastopna poraza.

Domaćin je poveo golovima Josipa Iličića (17) i Federica Chiese (50) kojem je asistirao Kalinić. Međutim, Genoa je od 57. do 59. minute izjednačila golovima Giovannia Simeonea i Oscara Hiljemarka. Kalinić je u 62. minuti svojim desetim pogotkom doveo Fiorentinu u novo vodstvo, no Simeone je u 86. minuti iz kaznenog udarca izjednačio. Jedanaesterac je skrivio Federico Bernardeschi koji je pritom dobio crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinić je odigrao cijeli susret za Fiorentinu, Milan Badelj je igrao do 60. minute, dok Hrvoje Milić nije ulazio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvak Juventus je rutinski odradio gostovanje kod Sassuola pobijedivši 2-0. Torinska 'Stara dama' je u prvih 25 minuta zabila dva gola, a potom rutinski odradila dvoboj do kraja. Strijelci su bili Gonzalo Higuain (9) i Sami Khedira (25). Mario Mandžukić je igrao cijeli susret za Juve, dok je Marko Pjaca ušao u igru u 77. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim bodova osvojenih protiv Sassuola, Juventus je razveselio i poraz Rome na gostovanju kod Sampdorije 2-3. Roma je vodila 1-0 i 2-1, ali je domaćin uspio okrenuti rezultat.

Strijelci zs Sampu bili su Dennis Praet (20), Patrik Schick (71) i Luis Muriel (73), a za goste su pogotke postigli Bruno Peres (5) i Edin Džeko (66). Ante Budimir nije nastupio za domaćine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz je upisao i Milan koji je kod Udinesea izgubio 1-2. Gosti su poveli golom Giacoma Bonaventure u osmoj minuti, izjednačio je Cyril Thereau u 31. minuti, a pobjedu domaćinu donio je Rodrigo De Paul u 73. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stipe Perica i Andrija Balić nisu igrali za Udinese, dok je Mario Pašalić odradio cijeli dvoboj za goste.

Cagliari i Bologna su remizirali 1-1, a Bruno Petković nije nastupio za goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serie A, rezultati 22. kola:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sassuolo - Juventus 0-2 Sampdoria - Roma 3-2 Fiorentina - Genoa 3-3 Crotone - Empoli 4-1 Cagliari - Bologna 1-1 Udinese - Milan 2-1 Torino - Atalanta 1-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo