NOVA VAZNA POBJEDA / Hrvatska osigurala plasman u cetvrtfinale

9.5.2015.
15:26
VOYO logo

Strijelac jedinog gola na utakmici bio je Davor Lovren u 52. minuti. Brekalo je nakon odlicnog prodora uposlio Duraseka, austrijski vratar obranio je Durasekov udarac, ali Lovren je najbolje reagirao na odbijanac i postigao pogodak.

Hrvatski kadeti imali su jos dvije prilike za pogodak na utakmici, ali austrijski vratar Ehmann obranio je udarac Solde u38. minuti, dok je Brekalo u 60. bio neprecizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu 2. kola ove skupine od 14 sati sastaju se domacin Bugarska i Spanjolska.

Hrvatska je vodeca u skupini sa sest bodova, Spanjolska i Austrija imaju po jedan, dok je Bugarska posljednja bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjem susretu u skupini izabranike Darija Basica cekaju Spanjolci u utorak, 12. svibnja (pocetak u 16 sati) u Slivenu.

Na zavrsnom turniru Europskog prvenstva u Bugarskoj nalazi se 16 reprezentacija koje su podijeljene u cetiri skupine. U cetvrtfinale ce se plasirati po dvije najbolje reprezentacije iz svake skupine, a u cetvrtfinalu se skupina A, u kojoj je Hrvatska, kriza sa skupinom B u kojoj su Ceska, Njemacka, Belgija i Slovenija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 1. kolu u skupini B Ceska je s 1:0 bila bolja od Slovenije, a Njemacka je s 2:0 nadigrala Belgiju.

HRVATSKA - AUSTRIJA 1-0 (0-0)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac: 1-0 Lovren (52')

HRVATSKA: Semper, Hudecek, Sosa, Erlic (Gjira, 34), Kalaica, Soldo, Brekalo, Durasek, Moro, Lovren (Babic, 66), Majic (Blecic, 80+1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AUSTRIJA: Ehmann, Sahanek (Danso, 75), Heilmann, Prirsch, Ramadani (Oppong, 68), Omerovic, Woeber, Lovric, Jakupovic (Hautzinger, 63), Filip, Schmidt

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo