'NJIHOVO PONAŠANJE JE SRAMOTNO': / Jurić jednim potezom ispisao povijest, a zanimljivo na koga se obrušio

Image
Foto: afp, GIUSEPPE CACACE

Treći prvenstveni poraz u posljednje četiri utakmice upisala je Genoina nogometna momčad u talijanskom prvenstvu, ovaj put na gostovanju kod Torina 0-1.

23.12.2016.
9:05
afp, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

Naime, u igru je Jurić u završnim minutama ogleda uveo Pietra Pellegrinija, dječaka rođenog u ožujku 2001. Momak koji igra na poziciji napadača prve je profesionalne minute ubilježio u dobi od 15 godina i 280 dana izjednačivši pritom dob rekordno mladog debitanta u talijanskom prvenstvu. Riječ je o Rominoj legendi i stanovniku Kuće slavnih tog kluba Amedeu Amadeiju, igraču kojeg su navijači tog kluba zvali Osmim rimskim kraljem. Debitirao je 1937.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio sam nagraditi naš omladinski pogon, a on će za dvije godine biti važan igrač. Napadač je koji će nastaviti trenirati s nama", objasnio je Jurić koji se istaknuo i sljedećim zapažanjem s utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad na utakmici imate 15 kornera i sedam ili osam slobodnih udaraca blizu kaznenog prostora onda očekujete više od ovakvog ishoda. Odigrali smo dobru utakmicu i teško je reći zašto smo poraženi. Malo je momčadi koje ovdje igraju kao što smo mi, dominirali smo ogledom, no nismo znali iskoristiti naše šanse. Ali, sramotno je bilo ponašanje sakupljača lopti. Svaki put kad smo imali ubacivanje u fazi napada lopta bi jednostavno nestajala. To nije u redu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo