NIZOZEMSKA POSRAMILA RONALDA I DRUŠTVO: / Tulipani pregazili europskog prvaka kao plitak potok

Image
Foto: AFP

'Oranje' uvjerljivo bolje od prvaka Europe

26.3.2018.
22:52
AFP
VOYO logo

U prijateljskoj nogometnoj utakmici igranoj u ponedjeljak navečer u Ženevi Nizozemska je svladala aktualnog europskog prvaka Portugal sa 3-0 (3-0). Bila je to prva pobjeda Nizozemaca nad ovim protivnikom nakon čak 10 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci za Nizozemce, koji će nakon EURA prije dvije godine propustiti i ovogodišnje Svjetsko prvenstvo, bili su Depay (11), Babel (32) i Van Dijk (45+2). Što se tiče Portugala, prije nekoliko dana protiv Egipta Portugal je opasno visio, ali se tada kao spasitelj s dva gola u završnici dvoboja utakmice ukazao tko drugi nego Cristiano Ronaldo i donio svojoj reprezentaciji pobjedu 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, protiv Nizozemske im nije bilo pomoći. Cristiano Ronaldo nije se baš vidio na travnjaku. Portugalac nije uputio ni jedan udarac prema vratima što mu se nije dogodilo od finala EP-a u Parizu prije gotovo dvije godine. To sve dovoljno govori o njegovoj predstavi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, indisponirani Ronaldo je u jednom trenutku odglumio prekršaj te najstrožu kaznu, a glavni sudac dvoboja Ruddy Buquet samo je odmahnuo rukom. Zvijezda Real Madrida burno je reagirala i opsovala francuskog suca...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac je non stop bio nervozan, te je još jednom pokazao kako ne voli biti poražen, makar se radilo o prijateljskoj utakmici.

https://streamable.com/rhtaj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CAVANI SRUŠIO WALES: Urugvaj osvojio turnir, zvijezda PSG-a sjajnu akciju završila golom

Portugal će na SP u Rusiji igrati u skupini B sa Španjolskom, Marokom i Iranom.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo