TROJICA HRVATSKIH TOP TRENERA NA METI KLUBA KOJI JE NIKO KOVAČ VEĆ ODBIO: / 'Glavni cilj im je dovesti Zlatka Dalića'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Ugledni turski sportski novinar Volkan Demir tvrdi da je izbornik Hrvatske zapravo glavni cilj uprave Fenerbahčea, ali da su u kombinacijama i Bjelica, koji je trenutno bez angažmana,

28.4.2020.
16:30
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Nema stranca do Hrvata. Tako bi se mogla sumirati potraga za novim trenerom Fenerbahčea. Predsjednik kluba Ali Koc navodno je već prije bio u kontaktu s Nikom Kovačem, ali dobio je odbijenicu. Bar zasad.

Kako pišu turski mediji, Koc se okrenuo novim rješenjima, a, u slučaju da novi trener bude stranac, velike su mogućnosti da bude - Hrvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako će strani trener doći u Fenerbahče. najbolji izbor bi bio Slaven Bilić. On je trener koji zna je to voditi momčad u turskoj Super ligi. On zna da se nigdje u Europi ne igra kao tu i da je naša liga specifična i drugačija", rekao je za turski BeIN Sports Mediaset legendarni nogometaš Fenerbahčea Ilker Yagcioglu.

Image
UVJERAVAJU DA IM STIŽE BJELICA I TO S JOŠ DVOJICOM HRVATA: /

Omraženi napadač i talentirani stoper stižu u kompletu s trenerom

Image
UVJERAVAJU DA IM STIŽE BJELICA I TO S JOŠ DVOJICOM HRVATA: /

Omraženi napadač i talentirani stoper stižu u kompletu s trenerom

U kombinacije je uletio i aktualni izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić. Ugledni turski sportski novinar Volkan Demir tvrdi da je "izbornik Hrvatske zapravo glavni cilj uprave Fenerbahčea", ali da su u kombinacijama i Bjelica, koji je trenutno bez angažmana, i Slaven Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bjelica dovodi pojačanja?

No otišli su turski mediji i korak dalje, bar što se Nenada Bjelica tiče. Pišu kako će Bjelica, ako dođe u Fener, stići u društvu još dvojice Hrvata. Navodno je meta i omraženi bivši napadač Nikola Kalinić. Kalinić je igrač Atletico Madrida na posudbi u Romi, koja na kraju sezone vjerojatno neće otkupiti njegov ugovor. A drugi je mladi stoper hrvatsko-austrijskog porijekla, koji trenutno igra u francuskom Reimsu, Dario Marešić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marešić je nastupao za mladu austrijsku reprezentaciju, ali ima pravo nastupa i za Hrvatsku, dok za Kalinića tamo više nema mjesta otkako je odbio ući kao zamjena na utakmici Svjetskog prvenstva 2018. godine, a zbog čega ga je izbornik Zlatko Dalić potjerao usred mundijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo