NI SASTANAK S NOVIM TRENEROM NIJE POMOGAO: / Kovačić je svjestan da velikani stoje u redu za njegov potpis i želi otići

Image
Foto: AFP

Vatreni nakon razgovora s novi trenerom nikad bliže odlasku iz kluba

22.7.2018.
20:28
AFP
VOYO logo

Još za vrijeme Svjetskog prvenstva španjolski COPE prenio je vijest da su predstavnici Matea Kovačića zatražili od Real Madrida da dozvoli odlazak bivšem veznjaku Dinama i Intera. Kovačić je sretan u Realu, ali ipak želi promijeniti sredinu kako bi postao prvotimac. Iz Reala su taj zahtjev tada odbili i istaknuli kako će odbiti sve potencijalne ponude za veznjaka čija otkupna klauzula iznosi 50 milijuna eura.

Želi biti prvotimac

''Želim više igrati i mislim da je najbolje da odem iz Reala. Volim igrati i biti na terenu, a znam koliko je teško dobiti priliku u Realu, pogotovo jer sam još mlad. Smatram da je najbolje da nađem drugi klub gdje ću biti u prvih 11'', rekao je tada Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrđena odluka

Tjedan dana nakon završetka prvenstva, Kovačić je ponovno jedna od udarnih vijesti Marce, lista bliskog Realu. Ovoga puta Marca donosi potvrdu Kovačićeve odluke nakon razgovora s novim trenerom Julienom Lopeteguijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastao se s trenerom

Marca navodi da se sastanak Kovačića i Lopeteguija dogodio u trening centru Valdebebasu, da je razgovor između njih bio srdačan, ali da ni španjolski stručnjak nije natjerao Hrvata da se predomisli, jer mu nije mogao jamčiti utakmice u nizu i tu je 'puklo'. Zato ga je naš reprezentativac zamolio da ga pusti u neki drugi klub.

Real bi Kovačića volio zadržati, ali hrvatski reprezentativac izgleda veoma odlučan u svojim namjerama. Prema pisanju Marce, Real se nada dobiti oko 50 milijuna eura za Kovačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo