KAOS U MILANU, BOBAN I LEGENDA KLUBA UŠLI U SUKOB: / Ovu bitku Hrvat bi mogao vrlo lagano dobiti

Image
Foto: Alamy, Marco Canoniero / Alamy / Profimedia

Sve bi trebalo biti jasno nakon sljedeće utakmice Milana

4.10.2019.
9:54
Alamy, Marco Canoniero / Alamy / Profimedia
VOYO logo

Sadašnji trener slavnog talijanskog prvoligaša Milana Marco Giampaolo vrlo brzo bi mogao dobiti otkaz na toj poziciji, piše Calciomercato.

U 6. kolu talijanskog prvenstva Milan je u nedjelju na domaćem terenu izgubio od Fiorentine sa 1-3 i upisao treći uzastopni poraz i u klubu su se odlučili za promjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bobanu ponestalo strpljenja

Kako piše Corriere dello Sport, legenda hrvatskog nogometa i direktor Milana Zvonimir Boban ima slab odnos s Giampaolom. Taj talijanski medij njihov odnos je čak nazvao "nepostojećim" i Boban želi promjenu na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, s Hrvatom se ne slaže drugi direktor u Milanu, Paolo Maldini koji je doveo Giampaola u klub. On mu želi mu dati još malo vremena da pokuša popraviti rezultate, ali u klubu više naginju na Bobanovu stranu i čini se da će o Giampaolovoj budućnosti odlučiti sljedeća utakmica.

Milan u subotu očekuje dvoboj protiv Genoe u prvenstvu i jasno je da sve osim pobjede Rossonera znači da će doći do promjene na klupi. A i ako Rossoneri ostvare dobar rezultat, Talijani pišu da je Giampaolova budućnost daleko od sigurne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo