Sabotaža na stadionu uoči Modrićevog nastupa za Real

U nedjelju u 21 sat i 30 minuta trebao je početi susret 5.

23.9.2012.
15:55
VOYO logo

Kao što su španjolski novinari i najavili, Luka Modrić je uvršten u početnu momčad Reala, no nastup će morati pričekati do ponedjeljka.

List navodi da je uzrok električnih problema na stadionu Campo de Futbol de Vallecas sabotaža, a to je potvrdio i predsjednik domaćeg kluba Marin Presa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči nedjeljnog gostovanja nogometaša Real Madrida kod Rayo Vallecana, španjolski AS je 'iskopao' podatak da Jose Mourinho nikad nije izgubio tri prvenstvene utakmice u gostima zaredom. Španjolci tvrde da će Modrić igrati od prve minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priliku, dakle, da Mourinhu 'pokloni' nimalo ugodan rekord imat će večeras Rayo Vallecano, i to zahvaljujući činjenici da je Real u 2. kolu poražen od Getafea (2:1), a prošli vikend i od Seville (1:0). Mourinho je dosad u dva navrata doživio dva gostujuća poraza zaredom, ali nikad se ta serija nije proširila i na treću utakmicu. Kao trener Uniao Leirije u sezoni 2001./2002. izgubio je u petom kolu od Boaviste, pa u sedmom od Varzima.

Vodeći Chelsea je u sezoni 2005./2006. poražen na dva zadnja gostovanja u prvenstvu, od Blackburna i Newcastlea. No, već je ranije osigurao naslov, pa ti porazi nisu imali nikakvu važnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, puno važnije od ovog podatka je činjenica da je Barcelona u subotu 2:0 pobijedila Granadu i pobjegla aktualnom prvaku na ogromnih 11 bodova prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo