NEOČEKIVANI PREOKRET U SLUČAJU S MANCHESTER CITYJEM: / Procurili Guardiolini planovi, nećete vjerovati što se sprema

Image
Foto: AFP

Puno se nagađalo hoće li Guardiola ostati sada kada brod tone

17.2.2020.
13:07
AFP
VOYO logo

Suprotno svim pričama koje se razvlače po britanskim i europskim medijima proteklih dana, ugledni novinar Simon Stone, tvrdi kako zna što će se dogoditi s Pepom Guardiolom i Manchester Cityjem nakon što im je UEFA izrekla zabranu nastupa u Ligi prvaka za sljedeće dvije sezone.

Puno se nagađalo hoće li Guardiola ostati sada kada brod tone, jer postoji mogućnost da osim financijske kazne od 30 milijuna eura i izbacivanja iz LP, City još bude procesuiran i u ligi, a tamo im za ovako grubo prekršena pravila prijeti i izbacivanje iz lige. Brojni su mediji već preselili Guardiolu u Juventus i rasprodali mu unaprijed gotovo cijelu momčad, ali novinar Stone tvrdi da to neće biti baš tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

10.12.2019., Stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga prvaka, skupina C, 6. kolo, GNK Dinamo - FC Manchester City. Konferencija za medije FC Manchester City. Trener Manchester Cityja Josep Guardiola. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

On veli da će Guardiola ostati u Cityju i navodi da je to Španjolac rekao svojim prijateljima. Guardioli istječe ugovor sa Cityjem 2021. godine, ali mu stoji i klauzula da može raskinuti ugovor, ako se utvrdi klupska odgovornost za štetu. Istu klauzulu imaju i ostali igrači pa se tako Cityju lako može dogoditi egzodus. No, engleski novinar tvrdi kako se Pep neće odlučiti za tu opciju i da će ostati još jednu sezonu te možda kasnije ako sve bude u redu produži ugovor, ako ne, onda svatko svojim putem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo