SRAMOTNO / Navijači Uniteda lažirali invaliditet i tako dolazili do ulaznica

Image
Foto: profimedia

Klub za svaku gostujuću utakmicu ima namjenske prostore za invalidska kolica, ali tajnik Udruge navijača s invaliditetom Manchester Uniteda, Chas Banks rekao je kako je došlo do zlouporabe tih ulaznica

1.5.2024.
15:49
profimedia
VOYO logo

Udruga navijača s invaliditetom priložila je pritužbu Manchester Unitedu da dio navijača lažira identitet i tako dolaze do ulaznica koje im ne pripadaju.

Image
LOŠA SREĆA /

Tottenham u borbi za Ligu prvaka ostao bez dvojice ključnih igrača

Image
LOŠA SREĆA /

Tottenham u borbi za Ligu prvaka ostao bez dvojice ključnih igrača

Međutim, u prevari sudjeluje i dio navijača s invaliditetom koji svoje ulaznice preprodaju tim istim prevarantima, piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše spomenutih situacija događa se a gostujućim utakmicama. Klub za svaku gostujuću utakmicu ima namjenske prostore za invalidska kolica, ali tajnik Udruge navijača s invaliditetom Manchester Uniteda, Chas Banks rekao je kako je došlo do zlouporabe tih ulaznica.

Banks je na sastanku rekao da je sam svjedočio takvim prevarama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vlastitim sam očima vidio dokaze da ti nitkovi ovo rade, a imam i fotografije. Do te mjere da su dva puta viđeni kako gledaju utakmicu dok su sjedili u invalidskim kolicima na platformi za invalidska kolica, a zatim su sljedeću utakmicu viđeni kako stoje u dijelu za sposobne osobe i skakuću gore-dolje kada United postigne gol. Ovo nije zločin bez žrtve i smatram da je vrlo tužno što se ovo događa ljudima koji zapravo najmanje zaslužuju da im se oduzme prilika da dobiju ulaznicu."

Navijači s invaliditetom sada će prilikom dolaska na stadion morati pokazati svoje osobne iskaznice kako se ovakve stvari više ne bi događale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo