Napoli zbog Radoševića pokušava prevariti UEFA-u! Hajduk šuti!

Iako je Hajduk službeno objavio kako je Josip Radošević prodan u Napoli za tri milijuna eura, talijanski prvoligaš objavio je potpuno drugačiju informaciju.

31.1.2013.
20:07
VOYO logo

Naime, Napoli je na svojim službenim stranicama objavio kako je u svoje redove doveo Josipa Radoševića iz Hajduka i to na posudbu s pravom na prvootkup, a ne kako Bijeli, otkupom za tri milijuna eura.

Naime, o čemu se zapravo radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski klubovi u svom rosteru mogu imati najviše pet stranaca, tj. igrača nisu u skupini zemalja pod okriljem EU. A kako Hrvatska još nije članica EU, Radošević bi bio registriran kao stranac, te bi kao takav ostao stranac sljedeće četiri i pol godine koliko mu traje ugovor u Napoliju i to bez obzira što će Hrvatska na ljeto postati članica EU.

Kako bi izbjegli takav scenarij, Napoli je pronašao rupu u zakonu i objavio kako je mladog veznjaka doveo na posudbu, a kada na ljeto Hrvatska postane članica EU, službeno će objaviti da je otkupljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Hajduka zasad još nitko nije dao službeno obrazloženje, a pitanje je kako će na ovo reagirati Talijanski savez i UEFA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo