NAKON NEOČEKIVANOG KIKSA: / Bilić otkrio što je rekao igračima u svlačionici

Image
Foto: AFP

Nakon niza sjajnih rezultata bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić doživio je prošli vikend sa svojim West Hamom neugodno iskustvo na gostovanju kod Watforda.

4.11.2015.
6:45
AFP
VOYO logo

Klub iz donjeg dijela premierligaške ljestvice slavio je u 11. kolu s 2:0 i ostavio bezvoljne Čekićare bez ikakve šanse. Bilić je bio iznimno nezadovoljan nakon utakmice, a nekoliko je dana kasnije u razgovoru za klupsku internetsku stranicu otkrio što je rekao igračima u svlačionici.

Image
TIPIČAN KIKS BILIĆA: /

Nove loše vijesti o Kramariću

Image
TIPIČAN KIKS BILIĆA: /

Nove loše vijesti o Kramariću

"To je bilo neprihvatljivo"

"Protiv Watforda smo imali kolektivni loš dan. Nakon pobjede protiv Chelseaja cijeli sam prošli tjedan objašnjavao kako trebamo ostati na zemlji, ali protiv Watforda nismo imali šanse. Rekao sam dečkima da je to bilo neprihvatljivo. Dogodilo se, ali idemo se pobrinuti da se više ne ponovi", istaknuo je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Manchester City će vas nadigrati svojom klasom, ali momčad poput Watforda je bolja u 'prljavom' poslu i u tome joj treba parirati, a mi to u subotu nismo radili. Nismo bili na razini na kojoj smo trebali biti za pobjedu u takvoj utakmici. Kad su vidjeli da ih ne pritišćemo dovoljno, nanjušili su priliku. Naučili smo lekciju i ne vidim razlog zašto se ne bismo vratili igrama od ranije", dodao je hrvatski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je nakon poraza pao na šesto mjesto s 20 bodova, pet manje od vodećih Manchester Cityja i Arsenala. U sljedećem kolu igra protiv Evertona, kluba u kojem je Bilić proveo dio igračke karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo