OHO / Najupućeniji novinar za transfere plasirao senzaciju: 'Real Madrid je nekoliko puta gledao hit Vatrenog, nešto se kuha'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Joško Gvardiol vruća je roba na nogometnom tržištu

19.12.2022.
21:48
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Svjetsko nogometno prvenstvo je polako, ali sigurno završilo. Hrvatska je nakon pobjede nad Marokom osvojila brončanu medalju, dok su Argentinci u spektakularnoj utakmici bili bolji od Francuza i tako osvojili zlato.

Image
OBRAT /

Nakon pokušaja Mamićevog puča, oglasili su se iz Dinama: Veliki obrat odjeknut će do Međugorja

Image
OBRAT /

Nakon pokušaja Mamićevog puča, oglasili su se iz Dinama: Veliki obrat odjeknut će do Međugorja

Britanski Mirror objavio je svoju idealnu momčad prvenstva još prije utakmica za broncu i zlato, a među prvih 11 svoje su mjesto pronašli Dominik Livaković i Joško Gvardiol te obojici predviđaju velike transfere u nadolazećem periodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I čini se kako bi se to uskoro moglo ostvariti. Obojica su briljirala, ali je Joško Gvardiol ostavio ogroman dojam na sve obožavatelje diljem svijeta, a tako i na nogometne klubove.

Image
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Gvardiol ima 20 godina i broncu sa SP-a oko vrata s Hrvatskom. Nije loše...

Joško hit

Nedavno se pisalo o tome kako bi naš Joško mogao preseliti u Chelsea te se pričalo o iznosima većim od 100 milijuna eura, čime bi postao najskuplji branič u povijesti nogometa. Prati ga i Manchester City, a sada se u trku za Hrvatom uključio i Kraljevski klub - Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći stručnjak za transfere, Fabrizio Romano, je naglasio kako je Real već u nekoliko navrata pratio našeg Joška te kako bi ga voljeli dovesti na ljeto. Problem za njih predstavlja Chelsea, koji je opasno zagrizao i želi Vatrenog već u siječnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Joško se u RB Leipzig preselio prošle godine iz Dinama. Modri su zaradili 18,8 milijuna eura, a trebali bi zaraditi pozamašnu svotu i nakon novog transfera Gvardiola. Joško je do sada za njemački klub skupio 65 nastupa, u kojima je postigao tri pogotka i podijelio četiri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo