NADA UMIRE POSLJEDNJA: / 'U nogometu je sve moguće, borit ćemo se do kraja'

Image
Foto: AFP, IKIMAGES

Nade Tottenhama da će osvojiti naslov engleskog prvaka nakon 55 godina čekanja doživjele su u ponedjeljak težak udarac. Samo 1-1 protiv West Bromwicha u posljednjoj utakmici 35.

26.4.2016.
8:48
AFP, IKIMAGES
VOYO logo

Do kraja su ostala još samo tri kola što znači da Leicester već u nedjelju može potvrditi senzacionalni naslov prvaka ako pobijedi na gostovanju kod Manchester Uniteda. No, trener Tottenhama Mauricio Pochettino se ne predaje, unatoč razočaranju uvjeren je da može doći do velikog preokreta i da njegova momčad može osvojiti trofej.

'Moramo vjerovati'

"Razočarani smo, ali to je normalno. Nismo imali sreće ni preciznosti, a u drugom smo dijelu dopustili suparniku nekoliko prilika. Morali smo riješiti utakmicu, ali tri puta smo pogodili vratnicu. Zaslužili smo više", jadao se argentinski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je da je sada teško, trebala su nam tri boda iz ove utakmice. No, u nogometu je sve moguće i zato moramo promijeniti sadašnji osjećaj. Razočarani smo, ali trebamo se boriti u preostale tri utakmice. Moramo vjerovati i biti jaki u glavi", zaključio je Pochettino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/UmdC

Dodajmo još da Leicester nakon gostovanja na Old Traffordu još igra kod kuće protiv Evertona i u Londonu protiv Chelseaja. Tottenham, pak, do kraja gostuje kod Chelseaja i Newcastlea, te na svome travnjaku igra protiv Southamptona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo