NA POMOLU SCENARIJ IZ SNOVA: / Rakitić i Mandžukić od siječnja u istom klubu?

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Niti jedan hrvatski nogometaš u povijesti nije branio boje engleskog velikana

27.9.2019.
14:55
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Prema najnovijim informacijama iz Italije MarioMandžukić karijeru želi nastaviti u Premier ligi. Tuttosport piše da će odbiti osam milijuna eura godine koje mu nude kubovi iz Katara te će pričekati siječanj i ponude s Otoka. Manchester United lovio ga je ovog ljeta, ali se dvije strane na kraju nisu stigle dogovoriti. Već se danima piše kako će na zimu OleGunnarSolsjkaer opet otvoriti lov na Hrvata.

Idealni za United

U međuvremenu, FOX Sport javlja da Barcelona razmišlja o prodaji hrvatskog veznjaka IvanaRakitića. Vezni red katalonskog diva je prenatrpan pa Vatreni dobiva priliku na kapaljku. Inter Milan, Manchester United i Arsenal zainteresirani su za njegove usluge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Alamy

Mario Mandžukić

Ako je za vjerovati ovim informacijama, lako bi se moglo dogoditi da hrvatski tandem završi na Old Traffordu. Sigurno bi bili ogromna pojačanja za posrnulog velikana i veliki oslonac Solskjaeru.

Unitedu bi odlično došao Mandžukićev borbeni duh, a svojim igračkim karakteristikama i onime što je pokazao tijekom karijere ne bi imao nikakvih problema s prilagodbom na engleski nogomet. Kada je u pitanju Rakitić, poznato je da Englezi imaju problema u veznom redu. Klub su napustili Fellaini i Herrera, dok je Matić u užasnoj formi. Vatreni bi odmah upao u početni sastav, a s mladim McTominayom i Pogbom vezni red Uniteda bio bi i više nego respektabilan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo