OPET SE SAMOPROZIVA / Možda i najbahatija izjava Zlatana Ibrahimovića do sada. Pogledajte što je odgovorio kada su ga pitali nedostaje li mu Pariz

Image
Foto: Profimedia

Zlatan nerijetko o sebi govori u trećem licu, rijetko ili gotovo nikada ne hvali ostale, već uglavnom samog sebe

31.10.2022.
10:49
Profimedia
VOYO logo

Kada je u pitanju ego i visoko mišljenje o samome sebi, Zlatanu Ibrahimovću nema ravnog. Da, Cristiano Ronaldo je opsjednut sobom i pomalo je egoističan, ali Zlatan ga "šiša" za sto mjesta, kao i sve ostale nogometaše.

Zlatan nerijetko o sebi govori u trećem licu, rijetko ili gotovo nikada ne hvali ostale, već uglavnom samog sebe, a isto je napravio i u razgovoru za francuski Canal +. Ibrahimović je komentirao stanje u PSG-u, klubu u kojem je nekada bio glavna zvijezda i za koji je ukupno dao 156 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitali su ga nedostaje li mu Pariz, a Zlatan je dao možda i najbahatiju izjavu do sada. "Otkad sam ja otišao, nemate o čemu pričati. Ne treba meni Francuska, nego ja Francuskoj. Što će vam Messi, Neymar i Mbappe kad nemate boga nogometa", odgovorio im je Zlatan retoričkim pitanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitali su ga i razmišlja li o kraju karijere, a niti tu nije razočarao odgovorom. "Ne razmišljam o mirovini, mislim da kraj nije blizu. Sve dok mogu nešto dati, želim igrati. U trenutku kada se povučem, želim da ljudi oko mene budu iskreni i da mi kažu da više ne mogu pomoći. Onda ću biti realan", veli Zlatan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo