VRLO JE INOVATIVAN / Mourinho pronašao novi način za obračunavanje s 'neprijateljima'. Pogledajte kako je i gdje prozvao glavnog suca utakmice

Image
Foto: Profimedia
24.9.2021.
11:54
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Rome jedva su nadigrali Udinese s 1:0 u petkom kolu talijanske Serie A, a tom je pobjedom trener rimskog kluba, Jose Mourinho, izjednačio rekord Maxa Allegrija po broju uzastopnih domaćih ligaških pobjeda, ima ih čak 41.

Ipak, Mourinho nije bio baš previše zadovoljan ovom utakmicom. Roma je susret završila s igračem manje jer je Lorenzo Pellegrini, jedan od Mourinhovih najvažnijih igrača, dobio crveni karton, a Portugalac je bio veoma ljut zbog odluke suca Antonija Rapuana. Mourinho je u prošlosti često znao ulaziti u konflikte sa sucima, javno ih prozivajući na medijskim konferencijama, a znao je zbog tih ispada biti i sankcioniran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obračun preko Instagrama

Međutim, sada je dovitljivi Portugalac pronašao način da kaže svoje mišljenje, a da ga pritom čuju svi i da za to, vjerojatno, ne bude kažnjen. Mourinho je na svom službenom Instagram-profilu poslao vrlo znakovitu poruku nakon utakmice s Udineseom.

"Nikada nije lako igrati nakon poraza, a ponovno pobijediti je sjajan osjećaj unatoč tome što je neki tip odlučio biti glavni junak", napisao je Mourinho, a talijanski mediji kažu da se zna na koga je mislio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinha na Instagramu prati više od dva i pol milijuna ljudi, tako da se njegova poruka itekako čula u nogometnom svijetu, a vrlo vjerojatno neće biti sankcija jer nije imenovao osobu koju je prozvao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo