Mourinho nakon utakmice tješio dinamovce!

'Dinamo će i ove godine biti prvak Hrvatske i sljedeće godine u Ligi prvaka bit će drukčija priča, imat će mnogo više iskustva', izjavio je Jose Mourinho.

23.11.2011.
11:33
VOYO logo

Mourinhov Real natrpao je mrežu Dinama, mogao je pobijediti i uvjerljivije od ovih 6:2.

"Znao sam da možemo odgovoriti Dinamu, važno mi je da su Casillas, Pepe i Cristiano Ronaldo uživali gledajući svoje suigrače", počeo je priču Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije ga iz takta izbacilo ni pitanje ne bole li ga dva pogotka koje je primio od momčadi koja dosad nije zabila niti jedan pogodak.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=1ucgeD0lQFjatmz1
szólj hozzá: r vs d

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne vidim tu problem, a normalno je da se nakon 6:0 gubi koncentracija. Mi jedini imamo 15 bodova, zabili smo jako puno golova. Meni bi bila draža 4:0 pobjeda, ali ljudima je zacijelo ljepše ovih 6:2".

Kako je reagirao Ronaldo kad je čuo da ne igra, a želi igrati sve utakmice? "Igra sve važne utakmice. Nakon 2:0 mi je na klupi rekao – sad znam da danas neću igrati. Da je bilo potrebno, ušao bi u poluvremenu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako ste vidjeli Dinamo? "Nismo im dali šansu da uđu u utakmicu, odmah smo ih skršili. Dinamo će i ove godine biti prvak Hrvatske i sljedeće godine u Ligi prvaka bit će drukčija priča, imat će mnogo više iskustva", zaključio je Mourinho.

Akcija Reala za pamćenje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener hrvatskog prvaka Krunoslav Jurčić čestitao je Madriđanima i zaželio im - naslov europskog prvaka... "Nadam se da je Real Madrid najbolja momčad u Ligi prvaka. Navijač sam Reala i volio bih da osvoji Ligu prvaka. Dvije ili tri momčadi imaju kvalitetu za naslov prvaka, no ako Real nastavi na ovakvoj razini mislim da može pobijediti", rekao je Jurčić koji je nakon susreta djelovao prilično zbunjeno, a tako je i zvučao:

"Vrlo je teško objasniti što se dogodilo nakon ovakvog poraza. Očekivao sam da će moji igrači biti impresionirani, ali ne tako jako. Bili smo potpuno blokirani u prvih deset minuta. Ovakvi su porazi cijena učenja koju plaćamo. Moramo proizvoditi igrače kada ih ne možemo kupovati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obrušio se potom Jurčić na hrvatske novinare, koji su mu prigovorili na izmjenama. "Moramo se usredotočiti na učenje. Svi. Vi novinari također. Morate se naučiti analizirati taktičke postave. Nema te trenerske izmjene koja bi bila pogrešna".

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo