MOURINHO I GUARDIOLA KREĆU U OTVORENU BORBU: / Juventusovu zvijezdu žele oba kluba iz Manchestera

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Igrač brazilske nogometne reprezentacije i torinskog Juventusa Alex Sandro (25) na meti je oba premierligaška kluba iz Manchestera – za njegove su usluge zainteresirani i United i City.

27.12.2016.
17:25
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Pozivajući se na Calciomercato tvrdi to nogometni portal Goal, podsjećajući pritom da je City, kojeg s klupe trenutačno vodi Josep Guardiola, ovog igrača želio dovesti i 2015. godine iz Porta, a da United, u kojem menadžersku ulogu ima Jose Mourinho, prati njegove dobre igre cijelu sezonu.

Vjeruje se da ponuda ispod 50 milijuna eura nikako neće zadovoljiti čelne ljude talijanskih prvaka koji su spremni interes za svojim draguljem dodatno smanjiti produljenjem njegova ugovora. Aktualni mu prestaje važiti u ljeto 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sandro je za Juventus, u koji je stigao u kolovozu 2015. iz Porta za 26 milijuna eura, u ovoj sezoni nastupio u svim utakmicama u punoj minutaži pokrivajući sve pozicije na lijevoj strani.

Inače, pred njim je, vjeruje se, trotjedna pauza zbog ozljede bedrenog mišića koju je zadobio u utakmici Talijanskog superkupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo