MODRIĆ ZAVRŠIO NA NASLOVNICI UGLEDNOG AS-A: / Ovime su poslali oštru poruku Realu, ali teško da će ih poslušati

Image
Foto: Profimedia

Modriću ugovor istječe na kraju ove sezone, to jest, krajem lipnja 2021. godine, ali

7.12.2020.
13:04
Profimedia
VOYO logo

Ugledni španjolski sportski dnevnik, AS, izašao je s poprilično bombastičnom naslovnicom na kojoj se nalazi hrvatski reprezentativac Luka Modrić i poruka upućena izravno čelnicima Real Madrida.

Naime, AS tvrdi kako je Modrić već do sada "zaradio pravo na novi ugovor" i dali su si dovoljno slobode da sugeriraju čelnicima Reala da produže ugovor s hrvatskim veznjakom koji je ove sezone, bez dvojbe, jedan od najboljih igrača u momčadi Zinedinea Zidanea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modriću ugovor istječe na kraju ove sezone, to jest, krajem lipnja 2021. godine, ali trenutno nema govora niti se naziru ikakve šanse da dođe do pregovora i produljenja ugovora. Real, navodno, nema ništa protiv toga da Modrić napusti klub sljedećeg ljeta jer bi time oslobodili mjesto u vezom redu za nekog od mlađih igrača, a prije svega se tu misli na Martina Odegaarda, a ujedno drastično će smanjiti budžet plaća jer Modrić je do sada zarađivao oko deset milijuna eura godišnje.

Image
Image

E sada, novinare AS-a jako smeta takav odnos Reala prema ponajboljem igraču i poslali su jasnu poruku čelnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvat, kojem ugovor ističe ove sezone, četvrti je igrač Reala po minutaži. Modrić ima poseban program prehrane i posebne tjelesne pripreme, a 89 posto naših čitatelja smatra kako bi mu Real trebao produžiti ugovor", stoji u objašnjenju AS-a, ali zaista je teško za očekivati da će Modrić dobiti ugovor jer Real je u procesu pomlađivanja i smjene generacija pa produljivanje ugovora igračima starijim od 30 godina vjerojatno i nije neka opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo