VIDEO: / Modrićev suigrač šokirao Madrid!

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić nastupio je ovog ponedjeljka po 50. put u utakmici prve španjolske lige - Primere. Susret je uz Modrićev jubilej obilježio Ronaldov 400.

7.1.2014.
9:01
VOYO logo

Modrićev Real Madrid je na Santiago Bernabeu ugostio momčad Celte, te je upisao naoko uvjerljivu 3:0 pobjedu. Međutim, gosti su bod u džepu imali sve do 67. minute kada je seriju od tri pogotka započeo Karim Benzema, a zaključio ju Cristiano Ronaldo s dva svoja gola.

Modriću je to bio 17. nastup u ovoj sezoni Primere, a kada se njima pribroje još 33 iz prošle, računica je jasna. U 50 je nastupa hrvatski veznjak upisao i tri pogotka, dok je Real ostvario 37 pobjeda, sedam remija i šest poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je obilježio i 400. gol Cristiana Ronalda, ali i nesportski potez Angela Di Marije. Dok je argentinski krilni napadač u 64. minuti izlazio iz igre, navijači su ga obasuli salvom zvižduka. Nije se to dugo dogodilo na Santiago Bernabeuu jednom domaćem igraču, a Madrid je još više šokirao Di Marijin odgovor. Izlazaći praćen zvižducima, Di Mario se uhvatio za genitalije, što je još više razjarilo domaće navijače.

//www.youtube.com/embed/dNE6nOvRFXI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice, Di Marija je izjavio kako ta gesta nije bila odgovor na kritike navijača.

"Nikad nisam imao problema s navijačima. Osjećao sam da mi polovica plješće, a polovica zviždi. Moj izlazak iz igre je bio potpuno normalan. Mene se stalno procjenjuje, uvijek moram objašnjavati što sam napravio. Sa svima drugima je sve u redu, samo su sa mnom uvijek problemi. Ali miran sam jer znam da se ništa nije dogodilo", rekao je Di Maria koji bi uskoro trebao napustiti redova Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo