MODRIĆ I KOVAČIĆ NAJAVILI FINALE LIGE PRVAKA: / 'Ovo moramo napraviti da bismo pobijedili'

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Nogometaši Real Madrida, među kojima su Luka Modrić i Mateo Kovačić, iznijeli su svoje razmišljenje o predstojećem finalu Lige prvaka s Atleticom ove subote.

24.5.2016.
14:57
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

"Očekujem težak susret, kao i uvijek s Atleticom", prokomentirao je Kovačić.

"Ovo je moje prvo finale Lige prvaka i to u prvoj sezoni u dresu Real Madrida", dodao je hrvatski veznjak. Ovo će ujedno za njega biti povratak u grad i na stadion u kojem je proveo dvije i pol godine igrajući za Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volim igrati na San Siru, bio sam tamo dvije i pol godine", završio je Kovačić svoje druženje s medijima. Drugi Hrvat u dresu Reala također se slaže da će finalni susret Lige prvaka biti izrazito težak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo da će biti teško. Moramo s ponosom izaći na travnjak i obaviti posao na terenu najbolje što možemo. To je na najbolji način za uspjeh. Iako smo puni samopouzdanja šanse su 50-50", poručio je Modrić.

Zidane hvali Simeonea

Trener Zinedine Zidane na konferenciji za novinare nahvalio je kolegu iz Atletica DiegaSimeonea. Smatra kako Argentinac radi fantastičan posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedan je od najboljih trenera na svijetu. Zna sve o nogometu i dobro poznaje svoju momčad. Bio je karakteran igrač a i sada je kao trener", izjavio je Zidane te je nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dva su mjeseca prošla od prvenstvenog poraza od Atletica. Od tada smo napredovali. U ovom trenutku ne razmišljamo o porazu nego samo o tome što napraviti kako bi pobijedili", kazao je nestrpljivi Francuz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volio bih da je već subota. Sretan sam i uzbuđen. Miješaju se osjećaji, ali sam vrlo sretan što ih mogu podijeliti s igračima. Još puno toga moram naučiti i uvjeren sam da ću se popraviti, ali napominjem da puno toga moram naučiti da bih bio veliki trener", završio je Zidane.

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo