MEKSIKU SE OVO NIKADA NIJE DOGODILO: / Vatreni bez pola prvotimaca napravili što nije uspjelo ni Argentini i Messiju

Image
Foto: AFP

Hrvatska nastavlja s dominacijom u prijateljskim susretima

28.3.2018.
8:45
AFP
VOYO logo

Dvoboj na stadionu AT&T u Arlingtonu bio je šesti međusobni okršaj Hrvatske i Meksika i četvrta pobjeda 'Vatrenih'. Sve četiri pobjede 'Vatreni' su ostvarili u prijateljskim ogledima, dok su Meksikanci dobili obje službene utakmice.

Hrvatska bez "pola momčadi"

RAKITIĆ JE OSTAO DOK SU DRUGI OTIŠLI: ‘I mene su zvali iz Barcelone, ali sjeo sam s izbornikom i dogovorili smo se u sekundi’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjem susretu igranom u Arlingtonu, hrvatska vrsta je slavila 1-0 golom Ivana Rakitić iz jedanaesterca u 62. minuti. Hrvatska je na stadionu NFL momčadi Dallas Cowboysa nastupila bez Luke Modrića, Danijela Subašića, Marija Mandžukića, Ivana Perišića, Marcela Brozovića te Nikole Kalinića koje je izbornik Zlatko Dalić ranije pustio kući, pa su prigodu dobili igrači iz drugog plana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To nije uspio ni Messi

VIDEO, HRVATSKA SRUŠILA MEKSIKO U DALLASU: Rakitić donio pobjedu Vatrenima u žestokom okršaju pred 80.000 navijača

Na ovom stadionu Meksikanci su prije jučerašnje pobjede upisali pet pobjeda, jednom su remizirali, a do sinoć nisu ni izgubili. Posljednji put AT&T ih je ugostio u rujnu 2015. Tada su s Argentinom odigrali 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako da je Dalićevim izabranicima uspjelo što nije ni Messiju i društvo, srušili su Meksiko na praktički domaćem terenu pred 80 tisuća gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo