Vatrenog su hvalili mjesecima, a sad su ga spremni prodati

Evertonov menadžer Roberto Martinez izjavio je kako je njegov klub spreman prodati Nikicu Jelavića već ovog siječnja u slučaju dobre ponude za hrvatskog napadača.

3.1.2014.
15:55
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac odigrao je samo devet utakmica u Premierligi ove sezone, a samo pet u startnoj postavi, u kojoj je izgubio mjesto dolaskom Romelua Lukakua. Jelavić još nije zabio niti jedan gol u prvenstvu ove sezone.

Do početka Svjetskog prvenstva u Brazilu ostalo je samo šest mjeseci, pa su sve glasnije spekulacije kako Jelavić želi promijeniti klub i pronaći sredinu u kojoj će standardno igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na upit igra li Jelavić još uvijek važnu ulogu u momčadi, Martinez je odgovorio potvrdno.

"Apsolutno da, odradio je posao jako dobro kada je ušao u igru protiv Stokea u zadnjoj utakmici. On radi jako dobro i zato mogu razumjeti njegovu frustraciju, budući da imamo u momčadi i druge igrače koji rade jako dobro, a zbog kojih neki igraju manje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Niki je još uvijek važan kotač naše momčadi. On je u jedinstvenoj situaciji jer se bliži Svjetsko prvenstvo, ali nema nikakvih promjena kada je u pitanju njegov status i borba za mjesto u momčadi".

"Ukoliko se pojavi klub čija bi nas ponuda zadovoljila, a njemu omogućila igranje i dobru pripremu za Svjetsko prvenstvo, svakako bismo razmotrili takvu mogućnost. To smo vrlo otvoreno najavili", rekao je Martinez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo