Europa liga / Marko Tolić nakon ispadanja Dinama iz Europe: 'Pobijedili smo jednu od najjačih ekipa svijeta...'

Image
Foto: pixell.hr

Jedini pogodak na utakmici postigao je Mislav Oršić u 65. minuti iz kaznenog udarca kojega je skrivio Acuna igravši rukom u u svom 16-ercu

24.2.2022.
20:45
pixell.hr
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama nisu se uspjeli plasirati u osminu finala Europske lige, u uzvratnom dvoboju 16-ine finala na svom su terenu svladali šesterostrukog pobjendika ovog natjecanja Sevillu sa 1-0 (0-0), no kako je u prvom dvoboju prije tjedan dana Sevilla bila bolja sa 3-1 prošla je dalje s ukupnih 3-2.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Mislav Oršić u 65. minuti iz kaznenog udarca kojega je skrivio Acuna igravši rukom u u svom 16-ercu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Čudan osjećaj za cijelu ekipu'

Nakon dvoboja je pred TV kamere Arena Sporta prvi izašao Marko Tolić.

"Iz prve ruke mogu reći da je jako čudan osjećaj za cijelu ekipu. Pobijedili smo jednu od najjačih ekipa svijeta, a nismo prošli i nadam se da nismo razočarali ove divne ljude. Mislim da imamo razloga za optimizam pred nastavak HNL-a", rekao je Marko Tolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Plan nam je odlično upalio, parirali smo im i ne bi rekao da smo bili slabiji. Nažalost nismo uspjeli na vrijeme dati drugi gol", zaključio je ofenzivni veznjak Dinama

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo