Dobar posao u Italiji / Marcelo Brozović produžio ugovor s milanskim Interom! Prvak Italije mu dao sjajne uvjete

Image
Foto: Profimedia

Za Inter je odigrao 279 utakmica u kojima je upisao 26 golova i 35 asistencija, a nastupio je i u finalu Europske lige 2020. godine u kojem je njegova ekipa poražena od Seville s 3:2

23.3.2022.
16:20
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih hrvatskih nogometaša Marcelo Brozović okončao je pregovore s milanskim Interom oko novog ugovora. Aktualni prvaci Italije su na svojim stranicama potvrdili kako je Brozović produljio ugovor do 2026. godine, a Tuttosport je jučer objavio kako je veznjak Vatrenih odbio Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno mu je Kraljevski klub nudio i nešto bolje uvjete, ali je Brozović odlučio ostati u Italiji. Po svemu sudeći presudila je njegova privrženost Interu, ali i činjenica da u milanskom klubu ima sjajan status, a u Madridu bi se trebao tek izboriti za mjesto u momčadi. Prema pisanju uglednog talijanskog novinara novinara Fabrizia Romana, Super Broz će zarađivati 6 milijuna eura po sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marcelo Brozović je bio ključan kotačić u prošlogodišnjem osvajanju talijanske titule, a od 2015. kada je stigao u Inter afirmirao se kao jedan od najboljih veznjaka na Starom kontinentu.

Za Inter je odigrao 279 utakmica u kojima je upisao 26 golova i 35 asistencija, a nastupio je i u finalu Europske lige 2020. godine u kojem je njegova ekipa poražena od Seville s 3:2. Trenutna tržišna vrijednost Marcela Brozovića, sudeći prema Transfermarktu, je 40 milijuna eura. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo