Mandžukića dižu u nebo, za ostale Hrvate nema milosti!

Mario Mandžukić očekivano je najbolje ocijenjeni hrvatski nogometaš u 8. kolu Bundeslige prema analizi Kickera…

22.10.2012.
13:33
VOYO logo

Mandžukić je, podsjetimo, sudjelovao u subotnjoj gostujućoj pobjedi Bayerna protiv Fortune Düsseldorf (5-0) s jednim pogotkom. Sada na kontu ima sedam prvenstvenih golova ove sezone i prvi je strijelac Bundeslige. Kicker ga je za subotnju igru nagradio s 2.5, pri čemu treba podsjetiti da je 1 najbolja, a 6 najlošija ocjena. Savršene su jedinice dobili Thomas Müller i Franck Ribery koji je proglašen i igračem kola.

U novom debaklu Wolfsburga koji je kod kuće poražen od Freiburga (2-0) Ivica Olić je sudjelovao svih 90 minuta i dobio ocjenu 4. Srđan Lakić je ušao u igru u 68. minuti i ostao neocijenjen. Mensur Mujdža je u dresu Freiburga odigrao za trojku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HSV je na svome terenu izgubio od Stuttgarta s 1-0, a Milan Badelj je bio među slabijima na terenu što mu je donijelo ocjenu 5. Jedini strijelac, bosansko-hercegovački reprezentativac Vedad Ibišević, proglašen je igračem utakmice, a ocijenjen je dvojkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peticu je za svoju igru dobio i Ivan Perišić koji je sudjelovao u porazu svoje Borussije Dortmund u rurskom derbiju protiv Schalkea (2-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo