MANDŽUKIĆ U NIKAD GOROJ SITUACIJI: / Talijani objavili zabrinjavajuću vijest za Hrvata, Juve sve nade polaže u Kovača

Image
Foto: Profimedia

Još je deset dana ostalo je do kraja prijelazno roka, a napadač nije riješio svoju situaciju

23.8.2019.
9:48
Profimedia
VOYO logo

Posljednje četiri godine MarioMandžukić bio je neizostavna karika Juventusa, ali dolaskom Maxa Allegrija hrvatski napadač našao se u nepovoljnom položaju. Maurizio Sarri ne vidi ga u svojim planovima, a sukladno tome bivši Vatreni traži novi klub.

Tjednima se pisalo o interesu Manchester Uniteda, a na kraju je transfer propao u posljednji tren. Poslije toga fokus je prešao na njegov bivši klub Bayern. Međutim, njemački Bild je objavio da od toga neće biti ništa, no to nije zaustavilo Gazettu dello Sport da nastavi gurati tu priču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niko ga obožava

Pišu da bi Kovač, baš kao u slučaju Ivana Perišića, mogao pogurati Mandžukiće transfer, ali napominju da Juve nije primio nikakvu ponudu iz Njemačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kovačev interes za Mandžukića stvaran. On je njegov obožavatelj te je u idućih nekoliko sati izgledan izravan kontakt između klubova u kojem će Bayern i formalno izraziti želju za dovođenjem Mandžukića", piše Gazzetta.

Osim njih nekoliko riječi bivšem Vatrenom posvetio je i Corriere dello Sport. Oni ističu kako Juveov trojac Mandžukić, Can i Matuidi ne mogu pronaći novi kub, što je svakako zabrinjavajuća vijest za hrvatskog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo