POKVARILI MANDŽUKIĆEVU PREMIJERU: / Udinese šokirao Juventus

Image
Foto: AFP

Mario Mandžukić neće po dobrome pamtiti svoju premijeru u Serie A za Juventus. Torinezi su bili veliki favoriti protiv Udinesea, ali su gosti odnijeli minimalnu pobjedu 1:0 iz Torina.

23.8.2015.
18:05
AFP
VOYO logo

Trener Massimiliano Allegri dao je hrvatskom napadaču priliku od 1. minute, iako je bilo nekih dvojbi hoće li Mandžo uopće zaigrati zbog udarca u mišić.

Image
LOŠA VIJEST IZ TORINA: /

Mandžukić nije spreman za start Serie A, Allegri već ima zamjenu

Image
LOŠA VIJEST IZ TORINA: /

Mandžukić nije spreman za start Serie A, Allegri već ima zamjenu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus nije na najbolji način krenuo u obranu naslova. Finalist Lige prvaka osvojio je posljednja četiri "scudetta", ali ga je na startu nove sezone dočekala "mina". Mandžukić je ovog ljeta stigao iz Atletico Madrida za 18 milijuna eura. Ovo mu je debi u Serie A, a već je s Juventusom osvojio prvi trofej, talijanski Superkup protiv Lazija (2:1) u utakmici u kojoj je bio i strijelac.

Mandžukić zaprijetio u 37. minuti

U 19. minuti sjajno je Mandžukić glavom proigrao Lichtensteinera koji je šutirao s desne strane i izborio udarac iz kuta. Hrvatski napadač najbolje je surađivao sa švicarskim reprezentativcem, još jednom ga je pronašao u 33. minuti, ali je taj udarac Karnezis obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžo je do prve velike prilike došao u 37. minuti. Sad je Stephan Lichtsteiner poslao odličnu loptu u 16-erac, a hrvatski reprezentativac je pokušao zabiti glavom. Bio je neprecizan, lopta je otišla iznad grede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku je Mandžukić ponovno bio vrlo aktivan, ali konkretnog učinka nije bilo. Dva puta mu je ubacio Coman, ali je udarce hrvatskog napadača zaustavila obrana Udinesea.

Gosti zabili u 78. minuti

Domaće, koji su imali inicijativu, šokirali su igrači Udinesea u 74. minuti. Primio je loptu s desne strane Francuz Cyril Thereau i matirao istrčalog Gianluigija Buffona. Do kraja, Mandžukić je imao dobru šansu u 87. minuti, ali je ponovno bio neprecizan, gađao je iznad gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo je reći da su "zebrette" šokirale "zebre", Udinese nije slavio u Torinu od siječnja 2011. godine!

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo