Manchester United 'spašava' Luku Modrića?

Njemački playmaker i realovac, Mesut Özil, nalazi se na radaru Manchester Uniteda, tvrdi u četvrtak The Sun.

29.11.2012.
11:11
VOYO logo

Özil je prije dvije godine došao na Santiago Bernabeu iz Werdera, ali u posljednje vrijeme trener Kraljevskog klubaJose Mourinho često izražava nezadovoljstvo njegovim igrama. Poziciju njemačkog nogometaša donekle je uzdrmao i dolazak našeg Luke Modrića koji se često bori za poziciju ofenzifnog veznjaka u postavi Reala i to upravo s njemačkim virtuozom.

U svakom slučaju, The Sun navodi da je Nijemac turskog porijekla sve manje sretan, a to je situacija koju bi mogao pokušati iskoristiti menadžer Uniteda Alex Ferguson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škotski stručnjak već više od godine dana pokušava naći nasljednika 38-godišnjeg Paula Scholesa, ali dosad je doživljavao same neuspjehe - od Modrića, preko Wesleyja Sneijdera do Edena Hazarda i Lucasa Moure.

Sada se navodno sprema uskočiti u utrku za Özilom ukoliko ga Real odluči prodati. Cijena njemačkog veznjaka neće biti mala, vjerojatno blizu 30 milijuna eura, ali ako Ferguson doista zagrize, to ne bi trebao biti problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski tisak je najavio mogući veliki posao tijekom siječnja - Karim Benzema u Chelseaju. Šuškalo se da Chelsea 'kuha' posao na drugim stranama, da želi Radamela Falcaa ili Edinsona Cavanija, no do obojice će jako teško tijekom siječnja, a Chelsea očigledno želi odmah dovesti neko jako napadačko pojačanje.

Benzema, pak, ove sezone ne igra često u prvoj momčadi Reala. Zabio je tek tri pogotka u jedanaest nastupa u Primeri, a izgleda da je ubrzao vlastiti odlazak iz Reala nedavnom izjavom u kojoj napominje kako nije zadovoljan minutažom. (TS)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo