Talijani objavili 'bombu': United priprema transfer Matea Kovačića?

Tijekom posljednjih dana su otočki mediji lansirali informaciju kako tamošnji aktualni prvak Manchester United prati 19-godišnjeg hrvatskog nogometaša Matea Kovačića.

6.1.2014.
12:59
VOYO logo

Ne može se govoriti da Kovačić s prevelikim uspjehom igra ove sezone u milanskom Interu. Startao je u samo šest utakmica, makar tamošnji trener Walter Mazzarri itekako hvali Kovačića i nerijetko napominje da je Hrvat budućnost Intera.

"Mateo napreduje i raste točno po mojim očekivanjima. On je veličanstven nogometaš i najbolje od njega očekujem u drugom dijelu sezone", rekao je Mazzarri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Interu nisu željni pretjerano govoriti i kombinirati s tim kako bi Kovačić mogao otići iz kluba u siječnju (spominjala se i posudba).

No, La Stampa naglašava ovog tjedna da bi isto tako u Interu itekako razmislili kada bi za hrvatskog veznjaka dobili primamljivu ponudu. A izgleda da je ljudima u Interu primamljiva ona koju donosi La Stampa, a to je moguća zamjena s Unitedom. Naime, Manchester je spreman dati meksičkog napadača Javiera Hernandeza Chicharita za Kovačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo