MADRIĐANI NA KOLJENIMA: / Modrić propušta iduću utakmicu Reala, upitan i za Chelsea? Španjolci otkrili što se događa

Image
Foto: Profimedia

Vatrenom je odmor itekako potreban jer je odigrao gotovo sve utakmice ove sezone

29.4.2021.
10:03
Profimedia
VOYO logo

U prvom susretu polufinala nogometne Lige prvaka Real Madrid i Chelsea su na stadionu Alfredo di Stefano odigrali 1-1. Gosti su poveli u 14. minuti golom Christiana Pulišića, a izjednačio je Karim Benzema u 29. minuti.

Image
JE LI ZIDANE PREKRIŽIO MODRIĆA? /

Španjolci i Englezi plasirali konačnu presudu kapetanu Vatrenih - 'Vraćaju Lukinog nasljednika'

Image
JE LI ZIDANE PREKRIŽIO MODRIĆA? /

Španjolci i Englezi plasirali konačnu presudu kapetanu Vatrenih - 'Vraćaju Lukinog nasljednika'

Luka Modrić je odigrao cijeli susret za Kraljevski klub i sudjelovao u akciji za izjednačujući pogodak, no nije se uspio nametnuti protiv veznjaka Chelseaja, pogotovo N’Goloa Kantea, koji su dominirali tijekom većeg dijela utakmice u sredini terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatu nije bilo ugodno, ali nije bio jedini. Chelsea ga je ugušio i nije mu dopustio da kontrolira igru", napisala je Marca o izvedbi hrvatskog maestra.

A razlog lošijoj Modrićevoj predstavi može se pronaći i u učestalom korištenja Hrvata u igri koji je ipak itekako umoran zbog mnoštva odigranih minuta. Ne treba zaboraviti i da će za nekoliko mjeseci napuniti 36 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Luka Modric of Real Madrid during the La Liga match between Atletico de Madrid and SD Eibar played at Wanda Metropolitano Stadium on April 18, 2020 in Madrid, Spain.,Image: 606416043, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Bole ga leđa

Zbog svega toga čini se da je Zinedine Zidane konačno prelomio i odlučio ga odmarati ovu subotu u idućem kolu španjolskog prvenstva protiv Osasune. Marca navodi i da Modrić još uvijek osjeća bolove u leđima koji ga muče preko dva tjedna. Madridski list ističe da Vatreni ne bi niti igrao protiv Chelseaja da nije bila tako važna utakmica. Zbog svega toga nameće se pitanje hoće li igrati u uzvratu.

Modrić je ove sezone skupio 43 nastupa u dresu Reala te je na travnjaku proveo 3295 minuta. Osim toga odigrao je i devet utakmica za reprezentaciju. Jasno je da će mu je ovaj odmor itekako potreban. Euro počinje za manje od dva mjeseca, 13. lipnja, i sasvim sigurno ga izbornik Zlatko Dalić želi dočekati što odmornijeg jer igra Vatrenih još uvijek ponajviše ovisi upravo o Zlatnoj lopti 2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo