MA KAKAV DRIBLING, BRZINA I ŠUT... / Trener Barcelone otkrio koja karakteristika Messija zapravo čini najboljim na svijetu

Image
Foto: Profimedia

Ronald Koeman je u razgovoru za službenu stranicu UEFA-e govorio i Messiju, ključnom igraču svoje momčadi

19.10.2020.
19:33
Profimedia
VOYO logo

Za većinu ljubitelja nogometa na svijetu nema previše dileme oko toga tko je najbolji nogometaš današnjice, a možda i svih vremena. Dakako, riječ je o Lionelu Messiju, a dok bi većina kod njega izdvojila vrhunski dribling, čarobne poteze, precizan šut, nevjerojatnu brzinu i agilnost, trener Barcelone smatra da Messija ipak neka druga karakteristika čini najboljim.

Ronald Koeman je u razgovoru za službenu stranicu UEFA-e govorio i Messiju, ključnom igraču svoje momčadi, a istaknuo je odmah kako s njim nema nikakve probleme, odnosno da je sada sve u redu nakon što je Messi ljetos napravio pravu dramu i odlučio otići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Barcelona's Argentine forward Lionel Messi celebrates his goal during the Spanish league football match between FC Barcelona and Real Valladolid FC at the Camp Nou stadium in Barcelona on October 29, 2019.,Image: 479716206, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Zašto je najbolji?

Premda se uoči početka sezone činilo da Koeman planira sezonu bez Messija i kako mu zapravo ne smeta što Messi želi otići, sada govori nešto sasvim drugačije i hvali Argentinca te ističe po čemu je za njega najbolji na svijetu.

"Tri tjedna radim s njim i od početka vidite veliku kvalitetu koju ima kao igrač. Uz to, jako je posvećen momčadi. Najbolji je na svijetu zbog svoje inteligencije. Jako brzo pronalazi najbolja rješenja. Lagano je vidjeti što treba napraviti, ali izvesti, to je potpuno drugačije", pojasnio je Koeman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo