Luka Modrić otkrio detalje o svojoj ozlijedi

Nakon ozljede koja je zabrinula čitavu nogometnu javnost u Hrvatskoj, javio se i najbolji hrvatski reprezentativac Luka Modrić, i poručio:' Kamerun neću propustiti'.

14.6.2014.
22:57
VOYO logo

I to je najbitnije. Iz razloga, što je Modrić nezamjenjiv igrač u sastavu Vatrenih. Rizičan start Luis Gustava u srazu Brazila i Hrvatske nije prouzročio štete koje je mogao. Brazilski reprezentativac 'prasnuo' je Modrića po stopalu i nakon prvog bola on je, onako vruć, nastavio igrati bez osobitih teškoća. No, već negdje sat nakon utakmice Modrić je osjećao probleme.

"Nateklo mi je u području gležnja i sve jače me boli. Ujutro ću odmah po dolazak u Salvador otići na magnetsku rezonancu. Nadam se samo da nije nešto ozbiljnije, stvarno bih poludio da baš sada moram stati", objašnjava Modrić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U proteklih 11 mjeseci, koliko je u pogonu natjecateljske sezone 2013/14, Modrić je odigrao 60 utakmica u prvenstvu i kupu Španjolske, Ligi prvaka te za reprezentaciju Hrvatske. Eto, sada kada je na Mundijalu, u prvoj utakmici žestoko ga je opalio brazilski igrač.

"Sve je u redu, ispričao se odmah. Bilo je to u žaru borbe, dogodi se. No, da boli, boli".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak popodne u bolnici u Salvadoru, u pratnji vrijedne liječničke ekipe reprezentacije, obavio je Modrić magnetsku rezonancu i, na sreću, nalaz je bio dobar.

"Ništa nije puklo i to je najvažnije", kazao je Modrić, te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada mi slijedi terapija i presing da se stignem oporaviti za Kamerun".

Iako su liječnici još suzdržani kada je riječ o Modrićevom nastupu protiv Kameruna, veznjak Reala je optimističan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni to gledaju iz kuta profesije i oprezni su. Samo da navučem kopačku i vjerujem da će to biti dobro. Bol je jedini problematični dio, ali Bože moj, postoji rješenje i za to kako bih mogao nastupiti protiv Kameruna. Proći će bol, mora"!

Meksiko je pobijedio Kamerun i otežao Hrvatskoj put u drugi krug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na stranu rezultat potvrđeno je ono što smo i prije znali. Obje su reprezentacije vrlo kvalitetne i utakmice protiv njih biti će također vrlo zahtjevne i teške".

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo