Modrić pronašao krivca za neuspjeh Reala

Luka Modrić je u razgovoru za Marcu napravio 'inventuru' 2013. godine te izrazio nadu da će se Real u sljedećoj godini okititi trofejima.

27.12.2013.
18:26
VOYO logo

"Za mene osobno je 2013. godina bila dobra. Stvari su 'sjele' na svoje mjesto nakon onog gola na Old Traffordu i pobjede u Kupu protiv Barcelone. Mislim da je našoj momčadi nedostajalo sreće i da smo zato ostali bez trofeja. Siguran sam da će 2014. biti bolja", rekao je Modrić i dodao:

"Sada sam u sjajnoj formi, a ključno je to što sam odradio pripreme. Jako je važno i to što imam podršku trenera, zato i igram bolje. Imam i sjajan odnos s navijačima. Uvijek su uz mene i to mi jako olakšava situaciju. Morali bi osvojiti deseti europski naslov zbog njih, zaslužili su to", smatra Modrić koji je presretan što trenira s velikanima poput Carla Ancelottija i Zinedinea Zidanea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ancelotti je sjajan trener i ima apsolutno povjerenje u mene. Zizou nam stvarno puno pomaže. Prekrasno je raditi s njim, od njega stvarno možete jako puno naučiti. Nakon treninga ostajemo s njim i vježbamo šuteve. Zaista je sjajan čovjek", kazao je hrvatski veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo